• Eseesega i le va o le auvae olo ma le a'afiaga
  • Eseesega i le va o le auvae olo ma le a'afiaga
  • Eseesega i le va o le auvae olo ma le a'afiaga

Eseesega i le va o le auvae olo ma le a'afiaga

Fa'aogaina o le fa'aogaina o le a'afiaga: e mafai ona taulimaina le umi o le itu e le sili atu i le 500mm, o ituaiga uma o le malosi fa'amalosi e le sili atu i le 350MPa, o mea leaga ma mea lelei (granite, limestone, sima, ma isi) o lo'o fa'aaogaina lautele i le hydropower, alatele, oneone fa'a. ma'a, tu'imomomo ma isi pisinisi.

Aafiaga fa'aletonu uiga fa'atinoga: fausaga tulaga ese, feso'ota'iga leai se ki,maualuga chromium pa'u, fa'alava fa'asagatau tulaga ese;papa malo malepe, lelei le fa'asaoina o le malosi;foliga o oloa o le kupita, laina tele fetuutuunai, faafaigofie le faiga nutimomoia

Faiga faavae o le aafiaga crusher: pe a galue i totonu o le taavale afi, maualuga le saoasaoa suiga o le rotor, mea i totonu, ma le aafiaga o le sasa pa gau, ma toe foi i le lining toe gau, ma mulimuli ane mai le uafu lafoaia.

 

O le mea sili ona masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o se concentrator poʻo le oneone o le auvae faʻamaʻi, o loʻo i ai le lelei o le tau maualalo ma le maualuga maualuga pe a faʻatusatusa i isi faʻamaʻi.

 10 (2)

E mana'omia e le au fa'a'a'a'a'i fa'ato'a maualuga le ofuina, ma o mea e masani ona faia i le fa'aofuofu uamea fa'alava manganese maualuga.Pe a ofuina e le High tete'e ipu manganese u'amea u'amea, i totonu o lona potu nutimomoia lua ipu auvae (maumea manganese), o se ipu auvae fa'amau (e ta'ua foi o le a.auvae tumau), o loʻo i luga aʻe o le pito i fafo o le itu i fafo e faʻapipiʻi) faʻamau i luga o le paʻu i luga o le puipui pito i luma, o le isi o se gaioiga o le auvae ipu matou te taʻua i tua ma luma (auvae) e taʻua foi o le auvae laulaufaiva tulaga faʻasaga, lea na fausia ai se lua nutimomoia. o se tama'i apefa'i lapo'a ma mautū auvae ipu (lua).

 

O gaioiga a le auvae ipu e fa'asaga i le auvae fa'amau mo le fa'agaoioiga, ona olo ese lea o le sone tu'i, ona tapuni lea.Pe a vavaeeseina le auvae ipu e lua, o mea i le taimi lava lea i totonu o le potu nutimomoia, o le taimi lenei ua malepelepe, o se oloa lelei e faʻateʻa mai le pito i lalo o le faʻamaʻi;ina ua latalata le auvae lua i se tala,.Le nutimomoia mea cavity e extrusion malosi ma le olo lua ipu auvae, ma punou ma vaeluaina aafiaga ina ia o le mea e nutimomoia ai mea.


Taimi meli: Me-30-2022