• O mea e a'afia ai le ofuina o vaega auvae olo
  • O mea e a'afia ai le ofuina o vaega auvae olo
  • O mea e a'afia ai le ofuina o vaega auvae olo

O mea e a'afia ai le ofuina o vaega auvae olo

O le auvae faʻamaʻi o loʻo i ai uiga o le fausaga faigofie, tau gaosiga maualalo, faʻaleleia lelei, faʻatuatuaina faʻaogaina ma faigofie faʻatulagaina.
1. Malosi faaletino
O le maaa o mea e iai se aafiaga taua i le ofuina o le auvae ipu.I lalo o isi tulaga tutusa, o mea e maualuga le maaa e sili atu ona oomi i luga o le pito i lalo o le auvae ipu nai lo mea e maualalo le maaa, e mafua ai ona ofuina furrow.

3-21-300x300

2. Alavae ipumeafaitino
O le ofuina o le tete'e o le auvae mea ipu auvae sa'o tonu le ola tautua o le auvae ipu.E ui lava o le uʻamea maualuga-manganese ua suia vaega e isi togi uʻamea i lalo o tuutuuga o le maualalo-faamamafa ma feololo aʻafiaga abrasive ofu, o loʻo i ai pea se tulaga taua i mea e faʻafefeteina ona o le maualalo o le gaosiga o manaʻoga ma le lautele o punaoa mata. meafaitino.

3. Gaoioiga ala oauvae feaveai
O le fa'agaioiga o le auvae feavea'i ei ai sona aafiaga taua i le fa'atinoina o le auvae olo.Ole malosi ole gaosiga, fa'aogaina o le malosi fa'apitoa, fa'aaogaina uamea (ofu o le auvae ipu) ma le lelei o oloa nutimomoia o auvae fa'ato'ilalo e feso'ota'i sa'o uma lava i le fa'agasolo o gaioiga.O le avea o se fa'ata'ita'iga o le auvae fa'ameamea, o le auvae o le auvae fa'afefeteina e masani ona i ai uiga fa'aofuofu nei pe a uma ona gaosia ma fa'aoga: o le ofuina o le auvae fa'amaumau e masani ona tupu i le pito i lalo o le auvae, ma le e sili ona ofuina le uafu fa'a'ave'esea, O le auvae fe'avea'i e sili ona ofuina i le ogatotonu.


Taimi meli: Mati-25-2022