• Faʻafefea ona faʻateleina le gafatia o le cone crusher
  • Faʻafefea ona faʻateleina le gafatia o le cone crusher
  • Faʻafefea ona faʻateleina le gafatia o le cone crusher

Faʻafefea ona faʻateleina le gafatia o le cone crusher

1. Taofi le tapula'a o le uafu lafoa'i i luga o le itu mau e le suia
Ina ia faʻamautu le gaosiga, tulaga lelei ma le gaosiga o uta o oneone ma iliili oloa, o le mea muamua e faʻamautinoa o le faʻamautu o le faʻaogaina o le taulaga i luga o le itu mau o le cone crusher e tumau pea le le suia, a leai o le a faigofie ona taʻitaʻia i se mea e leʻi mafaufauina. fa'atuputeleina i le lapopoa o le oloa, lea e a'afia ai le faiga atoa o laina gaosiga ma le fa'ai'uga fa'ai'uga.
2. Taumafai e fa'aauau pea le "ava atoa"
Afai e “matelaina” ma “tumu” se mea e olopalaina ona o mea e pei o le le mautu o le fafagaina, o le a fesuisuiai foi le fua o le oloa.Mo le cone crusher o loʻo galue i totonu o le afa afa, o ana oloa e le lelei i le tulaga o le faʻavasegaina ma le faʻaogaina o nila.
3. Aua le fafaga itiiti
O le fafagaina na o sina vaega itiiti o mea mata o le a le faʻaitiitia ai le avega a le cone crusher.I se isi itu, o le laititi o mea mata e le gata ina faʻaleagaina ai le gaosiga o oloa, le lelei o le fatu fatu, ae faʻaleagaina foi le tauaveina o le cone crusher.
4. E tatau ona fa'aoga lelei le mea e pa'u ai mea'ai ma le pito ogatotonu o le fa'aulu fa'aputu
E fautuaina le fa'aogaina o se fa'amalo fa'atutusa e ta'ita'ia ai le mea e pa'u ai fafaga i le totonugalemu o le faga fafaga cone crusher.O le taimi lava e fa'aletonu ai le mata'u, o le tasi itu o le lua nutimomoia e tumu i mea ma le isi itu e gaogao pe itiiti mea, lea o le a mafua ai a'afiaga leaga e pei o le fa'alaloina o le mea e fa'ato'ilalo ai, fa'ateleina oloa e pei o le nila, ma le tele o vaega o oloa.
5. Ia fa'amautinoa le fafaga toniga
Pe a fafagaina, e tatau ona aloese mai le tulaga o maʻa tetele-diamita e faʻapipiʻi i le tasi itu ma maʻa laiti-diameter e faʻapipiʻi i le isi itu, ina ia mautinoa o loʻo faʻafefiloi maʻa.
6. Faʻaitiʻitia le taofiofia o le silo paʻu ma faʻaleleia le lelei o le laina gaosiga
I le avea ai ma "fili o le gaosiga", o le cone crusher buffer silo ma isi meafaigaluega e fesoʻotaʻi e manaʻomia foi ona faʻatulaga lelei.
7. Uu sa'o le mamanu e tolu pito i luga o le cone crusher
E tolu tapulaa pito i luga o mamanu mo cone crushers: pito i luga o le gaosiga (gafatia), tapulaa pito i luga o le malosi, ma le tapulaʻa pito i luga o le malosi tuʻimomomo.
8. Faʻamaonia e faʻaogaina i totonu o le mamanu pito i luga ole tapulaʻa
Afai o le faʻaogaina o le cone crusher e sili atu i le pito i luga o le malosi tuʻimomomoina (fetuunaʻi mama oso) pe sili atu i le mana faʻamauina, e mafai ona e: faʻateleina le faʻalauteleina o tapulaʻa o le uafu faʻasalalau i luga o le itu mau, ma taumafai e faʻamautinoa le "ava atoa. ” taotoga.O le lelei o le faʻaogaina o le "ava atoa" o le ai ai se faʻagasologa o le tuʻiina o maʻa i totonu o le gaogao nutimomoia, ina ia mafai ai ona faʻatumauina le foliga o fatu o oloa pe a laʻititi laʻititi le tatalaina o le tatalaina;
9. Mataʻituina ma taumafai e faʻamautinoa le saoasaoa o le crusher talafeagai
10. Pulea le lelei o mea i totonu o le fafaga
Le mea lelei i totonu o le fafaga: i totonu o le maʻa e ulu atu i totonu o le mea faʻapipiʻi, o le lapopoa o le vaega e tutusa pe laʻititi nai lo mea faʻapipiʻi i le faʻamalo o le taulaga i le itu mau.E tusa ai ma le poto masani, mo le cone crusher lona lua, o mea lelei i totonu o le fafaga e le tatau ona sili atu i le 25%;e le tatau ona sili atu i le 10% mea lelei o lo'o i totonu o le fafaga mo le fa'ato'ilalo cone tertiary.
11. E le tatau ona lapoa tele le fafaga
Mo tama'i la'ititi ma la'ititi lapopo'a cone crushers, o le maualuga aupito maualuga talafeagai mo mea e pa'u mai mea fafaga i le taulaga fafaga e tusa ma le 0.9 mita.Afai o le maualuga o le fafagaina e tele naua, o le a faigofie ona "faanatinati" le maa i totonu o le gaogao tuʻimomomoina i se saoasaoa maualuga, ma mafua ai le mamafa o le mamafa i le mea e faʻaumatia ai, ma o le malosi faʻamalosi poʻo le malosi e sili atu i le tapulaa pito i luga.


Taimi meli: Mati-04-2022