• A'oa'o ia te oe le fa'aleleia o vaega tetele e 10 e fa'aletonu ole auvae olo(4)
  • A'oa'o ia te oe le fa'aleleia o vaega tetele e 10 e fa'aletonu ole auvae olo(4)
  • A'oa'o ia te oe le fa'aleleia o vaega tetele e 10 e fa'aletonu ole auvae olo(4)

A'oa'o ia te oe le fa'aleleia o vaega tetele e 10 e fa'aletonu ole auvae olo(4)

7. Toggle ma'i togafitiga

Pe a suia letoggle plate, ta'e na maua i totonu o le uamea ala i le va o puipui, lea na iu lava ina ta'ita'i atu i le fegasoloa'i o le ipu fe'avea'i, ma fa'aitiitia ai le ola tautua o le ipu toggle.
Muamua i pito uma e lua o le alalaupapa ma le ogatotonu, uʻamea mausalī malosi maualuga, ma i le ogatotonu o le pu uamea tipi tipi tolu galuega, i le taimi lava e tasi e ala i le tolu uaea faʻamau, taumafai e aveese le uamea ala, ae o le puipui. aua ua utia le uamea ala i le oti, e ui lava i le ala na gau ai ni nai faamau, ma toso le ipu ua punou, e lei aveesea foi le uamea ala.
Oxyacetylene tipi ta'e mai le ogatotonu o le uamea alalaupapa, fa'asologa, ave i fafo lua alalaupapa uamea, mulimuli ane ave i fafo uamea ala, uelo i le puipui ina ua uma ona fa'apipi'i i le uamea alalaupapa fou, ona fa'apipi'i lea ma fa'aoga.

信图片_20210909173026

8. Alavae ipufesuia'i ma sui

A maeʻa se vaitaimi o laei masani ma loimata, o le fata o le auvae ipu o le a faʻamago pe lamolemole atoa, ma o le pito i luga ma lalo o lau auvae e tatau ona faʻafefe i lalo pe a uma ona faʻaaogaina. le auvae ipu.
Muamua, o faʻamau o poloka poloka, puipui puipui ma ipu faʻaseʻe ua aveese ma sisiʻi faʻasolosolo i fafo, ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le auvae ipu e sii ai i fafo. ma faʻapipiʻi i latou i le pito i lalo e ala i le uelo i le isi itu (leai se sui e manaʻomia).
O loʻo faʻapipiʻiina foi se ipu auvae lona lua backwards.Assembly auvae crusher faʻapipiʻiina ipu auvae, e tatau ona faʻapipiʻi faʻatasi ma le moega auvae, faʻaoga uʻamea vaivai e pei o se gasket, faʻamautinoa o le gasket mafolafola pe a uma le faʻaogaina o faʻamau.
I le faagasologa o le galue o le crusher, siaki pe o le auvae ipu e tatala i taimi uma. Afai e tatala, e tatau ona fetuunai e puipuia ai le gau poʻo le ofuina, faʻaitiitia le ola tautua o le auvae ipu.


Taimi meli: Sep-09-2021