• E maualalo le gaosiga ole auvae olo?E faʻafefea ona faʻateleina le gaosiga gafatia o auvae gaʻo?
  • E maualalo le gaosiga ole auvae olo?E faʻafefea ona faʻateleina le gaosiga gafatia o auvae gaʻo?
  • E maualalo le gaosiga ole auvae olo?E faʻafefea ona faʻateleina le gaosiga gafatia o auvae gaʻo?

E maualalo le gaosiga ole auvae olo?E faʻafefea ona faʻateleina le gaosiga gafatia o auvae gaʻo?

Tu'i auvaee masani ona faʻaaogaina e pei o le malologa muamua i le gaosiga o laina, ma o lona gaosiga o le a aʻafia tonu ai le gaosiga o le laina gaosiga atoa.

1. Pulea lelei le tele o fafaga

O le lapo'a mamanu o le taulaga fafaga a le auva'a o lo'o i ai se fua fa'atatau: fafaga fafaga tele = (1.1 ~ 1.25) * pito maualuga tele o mea mata.

O le tele o tagata gaosi oloa e le malamalama i ai, ma faʻaaoga i taimi uma le fuaina o le fafaga fafaga e pei o le maualuga o le fafaga.E faigofie ona faʻapipiʻi le lua, ma o taimi uma lava e poloka ai, o meafaigaluega o le a le faʻaogaina masani mo se taimi umi.O le mea lea, o le pulea lelei o le tele o meafaitino mata o se tasi lea o mea e manaʻomia muamua mo le faʻamautinoaina o le gaioiga masani a le auvaʻa.

2. Pulea lelei le aofaʻi o le fafagaina

O le tele o kamupani na faia suiga faʻapitoa i luga o silos ona o le le lava o le fafagaina muamua, lea na matua afaina ai le gaosiga.Ae ui i lea, o le silos pe a maeʻa le suiga e tele naua le fafagaina ona o le le lava o masini e faʻatapulaʻa ai le aofaʻi o le fafagaina.

Talu ai o le mataupu faavae galue o le auvae crusher o le afa-rhythmic galuega, afai e tele naua mea e tuʻuina i totonu, o le a le malepelepe le mea i le taimi, ma e le mafai ona faʻaumatia mea gau i le taimi, e mafua ai le siamu mea.O le mea lea, o le faʻalavelaveina o meafaitino ma le faʻateleina o le fafagaina o le a aʻafia ai le gaosiga o le gaosiga o le auvae.

636555132100031219_副本

3. Fafaga fafaga, fafaga fa'atonu

I le taimi nei, o le vaega nutimomoia o le gaosiga o minerale e tele lava ina faʻaogaina le faʻauʻu pito mo le fafagaina.2/3 o mea fafaga atoa po'o le atoa o lo'o fa'aalia i fafo o le faleteuoloa.Ona o le mamao o le taulaga fafaga, o le fafaga meafaigaluega ua atoa liliu i se chute vibrating.E leaga le saosaoa o le fafaga ma leaga le ofuina.Ole tulaga lelei ole fafaga mo le miner e tatau ona i totonu ole pito i luga ole 1/3 o meafaigaluega, ae e matua faʻasaina le fafagaina o mea i luga ole laiga e puipuia ai le masini mai le leiloa o lona malosi vibration poʻo le aʻafia ai o le faʻafeiloaʻiga i lalo o le mamafa.


Taimi meli: Nov-05-2021